Nu får ni tycka till!

Thursday, January 11, 2024

MinDörr inleder samarbete med Reco

Vi har länge satt kundernas integritet och rätt att inte få en massa mail och meddelanden från oss i tid och otid högt. Det har exempelvis gjort att vi inte har brytt oss om att ansluta oss till de system för kundrecensioner som finns. Vi har helt enkelt tänkt att vi inte vill störa med en massa utskick, utan istället sälja på att vi finns på plats och har en god service och bra produkter.

Det har gjort att de enstaka inlägg som har funnits har varit ganska negativa; det är ju när besvikelsen är som störst över en försening, eller en transportskada, som också viljan varit som störst att berätta för andra om det. Eftersom ni kunder i allt högre utsträckning kikar på det här med betyg, så har det alltså legat oss till last att inte ha ett vettigt och representativt underlag.

Vi har därför tagit beslut denna veckan om att låta Reco ta hand om våra kundrecensioner. Det betyder att alla kunder som handlat av oss det senaste halvåret får ett mail från Reco med en länk där de kan ge oss ett betyg och skriva några rader om oss. Det fina med det är så klart att också våra nöjda kunder kommer till tals, vilket gör att betyget blir mer rättvisande än det var tidigare. Reco är vår garant för en objektiv och rättvis insamling av kundrecensioner. De har höga krav på oss gällande information och riktighet i uppgifter och urval, och det gillar vi.

En av MinDörrs ledstjärnor är Transparens och rättvisa, så vi vill ha så ärliga svar från er som möjligt; det är då vi kan lära oss som mest. Kom gärna med förslag på hur vi kan göra det bättre nästa gång eller till nästa kund, så att vi kan ta till oss och förbättra oss. Vi läser och försöker alltid svara på alla inlägg inom någon dag.

Leave your comment