Osby 40 VW är en stabil port, tillverkad i Osby i norra Skåne. Den har en robust konstruktion som tål väder och vind. Porten är designad för att vara lätt att installera och säker i drift. Osby 40 VW finns i standardfärgerna Vitt, Grått och Svart, samt går att få i valfri NCS/RAL-kulör mot en tilläggskostnad.

Porten har en s.k. Woodgrain-finish, som har en struktur liknande ådringen i träpanel.

Osby 40 VW finns i valfria bredder från 2375 upp till 5500mm och i tiotalet höjder mellan 1830 och 2500mm (med vissa begränsningar för vissa färger och vissa bredder).

Alla portarna levereras med motor och fjärrkontroll. Till porten finns det också en rad praktiska tillbehör att köpa till, såsom extra fjärrkontroll, fuktsensor, bluetooth-mottagare, och belysning.

Porten använder en säkerhetsdragfjäder som döljs mellan portbladen och väggen när porten är nedfälld. Naturligtvis har porten inbyggt säkerhetsstopp, så om den möter på motstånd på vägen ned, så stannar den och vänder tillbaka upp.

Osby 40 VW är utrustad med en mängd fina detaljer som en del i den genomtänkta designen. Lackade detaljer på portens baksida, duplexhjul, vilka underlättar installationen, såväl som ökar skyddet mot inbrott, och en integrerad bottenlist i det nedersta portbladet, vilken förhindrar den köldbrygga som annars ofta finns på andra portar.

40mm polyuretanisolering ger porten ett U-värde på ca 1.4. 

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Osbyporten 40 VW

Svensktillverkad kvalitetsport Osby-40-VW

  • Artikelnummer: Osbyporten40VW
  • Lagerstatus: Tillverkningsvara, Utlev 2-4 V
  • 11,455 kr

  • Exkl. moms: 9,164 kr

Gör dina val:


  • Prisvärt på riktigt
  • Robusta dörrar av hög kvalitet
  • Snabba leveranser


Relaterade produkter