Slagportar

Produktions-topp

Just nu har tillverkaren fått in mycket beställningar på slagportar vilket gör att tillverkningen släpar efter jämfört med den ordinarie tillverkningstid som vi anger på produkthemsidan. Semestern gör också sitt till att förlänga leveranstiderna. Vi beklagar att leveranstiderna just för tillfället är ca 10 veckor på våra portar, men hoppas på överseende med detta.


Klassiska och snygga slagportar

När det kommer till garage och förråd är få portar lika klassiska som en slagport. Här kan du hitta många varianter av slagportar online, alltid tillverkade i Sverige. Dessa pardörrar är perfekta för större förråd och garage där du behöver kunna få in större och mer otympliga föremål. Eftersom du öppnar två dörrar istället för en blir dörröppningen betydligt större. Du kan välja bland många olika utföranden av svensktillverkade slagportar i vårt sortiment, bland annat vitmålade, med eller utan fönster och med slät sida eller plankor.


Alltid hög kvalitet när du handlar slagportar hos oss

När du beställer slagportar och andra typer av förrådsdörrar hos oss på Min Dörr kan du alltid räkna med hög kvalitet på våra produkter. Samtliga av våra dörrar tillverkas på en av landets största dörrfabriker som ligger i Skåne. U-värdet (bra isoleringsförmåga) är lågt på våra dörrar, en fördel! Du väljer själv enkelt vilka mått på dörrarna du behöver när du väl går in på respektive produkt.

Observera!

Våra förrådsdörrar och slagportar tillverkas i trä, vilket är ett levande material som krymper och expanderar med årstiderna när träet acklimatiserar sig till omgivningen. Sker dessa rörelser snabbt, så kan dörren slå sig eller sprickor i träet uppstå. Ett effektivt sätt att minska på dessa snabba rörelser är att så snart ni fått er dörr, måla eller behandla den med någon form av täckande lack. Givet att dörren förväntas täckmålas, så används i regel en något enklare plywood. Denna kan ha vissa kosmetiska defekter, såsom mindre sprickor och knaggar i faneret, men då det ändå täcks av färgen så spelar detta ingen roll. Funktionen är ändå likvärdig med en A-plywood, fast till ett betydligt lägre pris. För detaljerade instruktioner kring täckmålningen, se produktinformationen.


Produktjämförelse (0)


Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad Tät
Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad glas
Visar 1 till 3 av 3 ( 1 sidor )
 

Våra ytterdörrar tillverkas i lokala moderna fabrik i närheten av Osby och uppfyller alla de krav som ställs för att du ska kunna känna dig säker och trygg.
Därför är din nya ytterdörr SFDK - Svensk Fönster och Dörr kontroll certifiererade. De bästa ytterdörrarna vi tillverkat sedan 1924.
MinDörr eftersträvar att ha det största sortimentet av dörrar, tillverkade i Sverige av högsta kvalité.
Våra ytterdörrar går att få i olika färger , vi har även ett stort lager av ytterdörrar som ligger klara för att levereras snabbt till dig.
Ytterdörrarna erbjuds även i många olika mått samt som parytterdörrar, produktionen är bred och flexibel.