Osby 40 GT är en högklassig port, tillverkad i Osby i norra Skåne. Den har en robust konstruktion som tål väder och vind. Porten är designad för att vara lätt att installera och säker i drift. Den erbjuds endast i en färg; en grafitgrå, skimrande finish som ger ett lyxigt och exklusivt uttryck.

Osby 40 GT har en struktur som är som den heter: Smooth, vilket är en mattglänsande sträv yta med V-spår. Porten kan i rätt miljö bildligt talat lyfta ett helt garage.

Porten finns i valfria bredder från 2375 upp till 5500mm och i elva olika höjder mellan 1830 och 2500mm (med vissa begränsningar för vissa bredder).

Alla portarna levereras med motor och fjärrkontroll. Till porten finns det också en rad praktiska tillbehör att köpa till, såsom extra fjärrkontroll, fuktsensor, bluetooth-mottagare, och belysning.

Porten använder en säkerhetsdragfjäder som döljs mellan portbladen och väggen när porten är nedfälld. Naturligtvis har porten inbyggt säkerhetsstopp, så om den möter på motstånd på vägen ned, så stannar den och vänder tillbaka upp.

Osby 40 GT är utrustad med en mängd fina detaljer som en del i den genomtänkta designen. Lackade detaljer på portens baksida, duplexhjul, vilka underlättar installationen, såväl som ökar skyddet mot inbrott, och en integrerad bottenlist i det nedersta portbladet, vilken förhindrar den köldbrygga som annars ofta finns på andra portar.

40mm polyuretanisolering ger porten ett U-värde på 1.4. 

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Osbyporten 40 GT

Svensktillverkad port med lyxig finish

  • Artikelnummer: Osbyporten40GT
  • Lagerstatus: Tillverkningsvara, Utlev 2-4 V
  • 13,295 kr

  • Exkl. moms: 10,636 kr

Gör dina val:


  • Svensk produktion
  • Frakt endast 295kr
  • Direkt från fabrik till kund


Relaterade produkter