Garageportar

Snygga och kvalitativa garageportar

Har du byggt nytt garage? Eller vill du helt enkelt förnya dörrarna? Här hittar du många fina garageportar online, alltid tillverkade i Sverige. Garageportar finns i väldigt många olika utföranden, bland annat som takskjutport men även som pardörrar. För dig som gillar bekvämlighet kan vi varmt rekommendera att du installerar en garageportsöppnare. Med en sådan slipper du gå ur bilen för att komma in i garaget!

Spara in på uppvärmningskostnaden med våra garageportar

En stor bov när det kommer till höga uppvärmningskostnader är tvivellöst dålig isolering. Se till att satsa på garageportar med så lågt u-värde som möjligt. Vi på Min Dörr erbjuder marknadens lägsta u-värden. Medan de vanliga leverantörerna har u-värde på 1,0 – 1,4 ligger vi istället på 0,7 – 1,0. Ju lägre u-värde, desto bättre isoleringsförmåga. I vårt sortiment av svensktillverkade garageportar kan du beställa dörrar med eller utan fönster, med slät front eller med plankor.Filtrera

Produktjämförelse (0)


Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad Tät
Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad glas
Garageport / Takskjutport - Clopay 4050 Premium

Garageport / Takskjutport - Clopay 4050 Premium

35 mm polyuretan isolering

från: 10,695 kr

Garageport / Takskjutport - Clopay 9200 Premium

Garageport / Takskjutport - Clopay 9200 Premium

50 mm polyuretan isolering

från: 12,995 kr

Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )
 

Våra ytterdörrar tillverkas i lokal modern fabrik och uppfyller alla de krav som ställs för att du ska kunna känna dig säker och trygg.
Därför är din nya ytterdörr SFDK - Svensk Fönster och Dörr kontroll certifiererade. De bästa ytterdörrarna vi tillverkat sedan 1924.
MinDörr eftersträvar att ha det största sortimentet av dörrar, tillverkade i Sverige av högsta kvalité.
Våra ytterdörrar går att få i olika färger , vi har även ett stort lager av ytterdörrar som ligger klara för att levereras snabbt till dig.
Ytterdörrarna erbjuds även i många olika mått samt som parytterdörrar, produktionen är bred och flexibel.