Parytterdörrar

PARYTTERDÖRRAR FÖR ETT VACKERT OCH TRYGGT HEM

Här hittar du ett generöst sortiment av kvalitativa parytterdörrar. När det är dags att välja dörr till nybygget eller om du funderar på att renovera din gamla entré är parytterdörrar ett bra alternativ. Det ger inte bara ett vackert och inbjudande intryck till ditt hem, utan har även praktiska fördelar då du kommer få mer plats att bära in stora och otympliga varor i hemmet. De öppnas upp åt båda håll vilket skapar en rymlig och praktisk entré. Alla våra ytterdörrar går att få som parytterdörrar.

SVENSKTILLVERKADE PARYTTERDÖRRAR I LOKAL FABRIK

Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil finns det en mängd olika svensktillverkade parytterdörrar att välja bland. Vissa har stora fönsterrutor, andra små och vissa inga alls. Tänk dock på att om du väljer en modell med fönster skapas det naturligt ett vackert ljusinsläpp i hemmet. Satsa på parytterdörrar med eller utan frästa dekorer, antingen i vitt för ett klassiskt utseende eller i någon av de andra kulörerna enligt NCS-färgkartan. Våra ytterdörrar har genomgått tuffa tester med gott resultat, vilket gör att vi kan erbjuda SFDK- och CE-certifierade dörrar med riktigt låga u-värden och bra isoleringsförmåga.

Precis som våra vanliga ytterdörrar erbjuder våra parytterdörrar lång hållbarhet och uppfyller dessutom de krav som ställs för att du ska kunna känna dig säker och trygg, både vad gäller skydd mot väder och inbrott. I vår webbshop kan du beställa parytterdörrar online i de mått som passar dig. De levereras snabbt och fraktfritt över hela Sverige och det enda som tillkommer är en expeditionsavgift på 195 kr per sändning. Hitta dina nya parytterdörrar hos oss idag - vi ser fram emot att hjälpa dig!

Observera!

Våra förrådsdörrar och slagportar tillverkas i trä, vilket är ett levande material som krymper och expanderar med årstiderna när träet acklimatiserar sig till omgivningen. Sker dessa rörelser snabbt, så kan dörren slå sig eller sprickor i träet uppstå. Ett effektivt sätt att minska på dessa snabba rörelser är att så snart ni fått er dörr, måla eller behandla den med någon form av täckande lack. Givet att dörren förväntas täckmålas, så används i regel en något enklare plywood. Denna kan ha vissa kosmetiska defekter, såsom mindre sprickor och knaggar i faneret, men då det ändå täcks av färgen så spelar detta ingen roll. Funktionen är ändå likvärdig med en A-plywood, fast till ett betydligt lägre pris. För detaljerade instruktioner kring täckmålningen, se produktinformationen.Produktjämförelse (0)
Parytterdörr Classic 78 mm - Athen


Parytterdörr Classic 78 mm - Milano


Parytterdörr Classic 78 mm - Orlando


Parytterdörr Classic 78 mm - Chicago


NorDan Bordörren Vega parytterdörr

NorDan Bordörren Vega parytterdörr

Bordörren Vega parytterdörr

från: 27,736 krParytterdörr Classic 78 mm - Denver

Parytterdörr Classic 78 mm - Denver

Klart glas / Dekorlist

från: 30,795 krTF Osbydörren

TF Osbydörren

Fantastisk hantverksmässigt svensktillverkad parytterdörr i toppklass från Osbydörren

från: 69,895 kr

Visar 1 till 7 av 7 ( 1 sidor )
 

Våra ytterdörrar tillverkas i lokala moderna fabrik i närheten av Osby och uppfyller alla de krav som ställs för att du ska kunna känna dig säker och trygg.
Därför är din nya ytterdörr SFDK - Svensk Fönster och Dörr kontroll certifiererade. De bästa ytterdörrarna vi tillverkat sedan 1924.
MinDörr eftersträvar att ha det största sortimentet av dörrar, tillverkade i Sverige av högsta kvalité.
Våra ytterdörrar går att få i olika färger , vi har även ett stort lager av ytterdörrar som ligger klara för att levereras snabbt till dig.
Ytterdörrarna erbjuds även i många olika mått samt som parytterdörrar, produktionen är bred och flexibel.