Förrådsdörrar

Produktions-topp

Just nu har tillverkaren fått in mycket beställningar på slagportar och förrådsdörrar vilket gör att tillverkningen släpar efter jämfört med den ordinarie tillverkningstid som vi anger på produkthemsidan. Semestern gör också sitt till att förlänga leveranstiderna. Vi beklagar att leveranstiderna just för tillfället är ca 10 veckor på våra portar, men hoppas på överseende med detta.


Förrådsdörrar online – robusta dörrar av hög kvalitet

Dags att byta ut förrådsdörrarna? Eller har du kanske utfört en nybyggnation och behöver en ny dörr? Här kan du hitta många trevliga och svensktillverkade förrådsdörrar som samtliga uppfyller myndighetskraven. Beroende på vilken design du gillar och om du har särskilda preferenser gällande träslag kan du garanterat hitta något passande. Våra förrådsdörrar tillverkas i en av landets största dörrfabriker i Osby, en liten ort i norra Skåne.

Dubbla eller enkla förrådsdörrar?

Det är bra att fundera lite över vad du tänker förvara i ditt förråd. Om du behöver få in stora och otympliga saker som exempelvis maskiner eller möbler kan det vara värt att sätta in dubbeldörrar. Då får du en betydligt större dörröppning. Vi har givetvis även snygga enkla förrådsdörrar med eller utan fönster. Har du frågor angående tillverkningsprocess, material eller montering? Tveka inte att höra av dig till oss på Min Dörr så hjälper vi dig.

Observera!

Våra förrådsdörrar och slagportar tillverkas i trä, vilket är ett levande material som krymper och expanderar med årstiderna när träet acklimatiserar sig till omgivningen. Sker dessa rörelser snabbt, så kan dörren slå sig eller sprickor i träet uppstå. Ett effektivt sätt att minska på dessa snabba rörelser är att så snart ni fått er dörr, måla eller behandla den med någon form av täckande lack. Givet att dörren förväntas täckmålas, så används i regel en något enklare plywood. Denna kan ha vissa kosmetiska defekter, såsom mindre sprickor och knaggar i faneret, men då det ändå täcks av färgen så spelar detta ingen roll. Funktionen är ändå likvärdig med en A-plywood, fast till ett betydligt lägre pris. För detaljerade instruktioner kring täckmålningen, se produktinformationen. 


Produktjämförelse (0)


Förrådsdörr slät 18° obehandlad eller grundmålad
Förrådsdörr 18° obehandlad eller grundmålad

Förrådsdörr 18° obehandlad eller grundmålad

50 mm isolering

från: 3,135 kr

Förrådsdörr 18° fiskben obehandlad eller grundmålad
Förrådsdörr 18° Tät

Förrådsdörr 18° Tät

från: 3,695 kr

Förrådsdörr 18° obehandlad eller grundmålad med glas
Förrådsdörr 18° fiskben glas obehandlad eller grundmålad
Förrådsdörr slät 18° obehandlad eller grundmålad runt glas
Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad Tät
Garageport / Slagport 18° obehandlad eller grundmålad glas
Visar 1 till 12 av 12 ( 1 sidor )
 

Våra ytterdörrar tillverkas i lokala moderna fabrik i närheten av Osby och uppfyller alla de krav som ställs för att du ska kunna känna dig säker och trygg.
Därför är din nya ytterdörr SFDK - Svensk Fönster och Dörr kontroll certifiererade. De bästa ytterdörrarna vi tillverkat sedan 1924.
MinDörr eftersträvar att ha det största sortimentet av dörrar, tillverkade i Sverige av högsta kvalité.
Våra ytterdörrar går att få i olika färger , vi har även ett stort lager av ytterdörrar som ligger klara för att levereras snabbt till dig.
Ytterdörrarna erbjuds även i många olika mått samt som parytterdörrar, produktionen är bred och flexibel.