Karm

Våra karmset består av gångjärn- och slutblecksidor samt överstycke.

Våra karmar går att beställa i fyra olika karmbredder: 68 mm, 92 mm, 118 mm och 145 mm.
 
Våra karmset erbjuds i obehandlad furu eller vitmålat, karm av sorterat virke vitmålat samt karm av sorterat virke med monterad tätningslist vitmålat.
Vi erbjuder även kulörmålad karm i alla färger enligt NCS - färgkarta.

Karmarna kan fås med eller utan tröskel. Om man har ett genomgående golv, till exempel ett parkettgolv som går in i nästa rum, så behöver man oftast ingen tröskel. De tröskelalternativ som finns är tröskelplatta, falsad tröskel och ventilerad tröskel. Den senare används exempelvis i badrum och andra våtutrymmen för att underlätta ventilationen.

Alla våra karmar följer svensk standard och passar våra innerdörrar.


Produktjämförelse (0)


Visar 1 till 12 av 12 ( 1 sidor )
 

MinDörr erbjuder ett av Sveriges största sortiment av svensktillverkade kvalitetsdörrar. Hos MinDörr finner du innerdörrar för alla typer av miljöer och hus. Innerdörrarna hos MinDörr lämpar sig väl för de flesta behoven. Du finner ett av Sveriges största dörrutbud på innerdörrar och karmar med dagens svenska standardmått, dörrar med mått enligt gammal standard, skjutdörrar, branddörrar, ljudklassade dörrar och bastudörrar. Till våra innerdörrar erbjuder vi även en mängd olika tillbehör för att få en komplett dörr till ditt hus. MinDörr erbjuder t.ex.karmset, foder, handtag, nyckelskyltar, wc-vred i olika modeller och ytbehandlingar. När du ska handla dörrar så gör det självklara valet att handla hos ditt kompletta dörrvaruhus - Min Dörr.