Doorabox - Framtidens dörrleverans

Välkommen till MinDörrs sida om Doorabox!


Doorabox är en ny tjänst som vi nu erbjuder er kunder. Ni bokar Doorabox-hämtning i samband med att ni beställer era dörrar. Det innebär att ni får era dörrar levererade till närmsta Doorabox, och ni kan sedan hämta dem där när det passar er, istället för att behöva ta ledigt en dag för att vara hemma när chauffören kommer.

Goda och dåliga nyheter

De dåliga nyheterna är att även om Doorabox är en fantastisk idé, så finns den inte i verkligheten riktigt ännu. Vi kommer inte att sätta ut en Doorabox hos varje spelombud och i varje matvaruaffär. Inte heller tjuter Doorabox högt om man har glömt något i den. Den delen var helt enkelt ett Aprilskämt. 

De goda nyheterna är att vi planerar att ha en Doorabox på Bågegatan 3 i Osby, förhoppningsvis från i sommar när vi lanserar vår nya fina hemsida. I den kan ni hämta era dörrar köpta i lagershoppen om ni hellre vill det, istället för att få dem hemkörda (något som i princip kräver att ni är hemma).

Att vi nu gläntat på dörren (no pun intended) in i framtiden och att ni tagit er tid att läsa om detta Aprilskämt vill vi fira med att ge er finfina 15% under hela påsken på hela sortimentet på våra redan låga priser. Denna rabatt går ej att kombinera med andra rabatter och gäller endast 1/4 - 5/4 2021. Använd rabattkoden Doorabox2021 i kassan, så dras rabatten av på priset.

Glad Påsk önskar vi alla på MinDörr!

Cissi, Emilia, Håkan, Inge, Peter och Stefan

Ps. Kurt Ransport och Jess Ylinder är så vitt vi vet påhittade, men skulle de finnas på riktigt, så har de inget med Doorabox att göra. Ds.